Analsex for begyndere

analsex for begyndere

Du har sikkert hørt mange meninger om analsex. Det er pirrende, det er frækt, det er forbudt og tabu. Drømmer du om, at opleve de intense orgasmer veninderne/vennerne fortæller om? Det forstår vi godt du vil. Derfor har vi lavet den komplette guide om analsex for begyndere til dig. Så er du klar til en god oplevelse – Om det så kan noget for dig, skal du selv finde ud af. 

Nu har du sikkert hørt, at analsex gør ondt og er ubehageligt. Men ikke desto mindre bliver du ved med at høre om hvor fantastisk det er. Lad os gøre det klart, en gang for alle, analsex er helt fantastisk. Du skal dog vide nogle ting, inden du kaster dig ud i akten. 

Først og fremmest skal du vide at analsex kræver mere forberedelse end “almindelig” sex. Anus bliver ikke våd af sig selv, som for eksempel skeden. Det betyder at der skal bruges glidecreme – og masser af det. Glidecreme kombineres med masser af forspil og lidt forberedelse, og så er du klar til at have masser af himmelsk analsex. 

Drømmer du om, at have analsex er det et must, at du kan snakke åbent og ærligt med din partner om jeres sexliv. Husk denne guide er til begynderen, vi siger ikke, at man ikke kan have fantastisk analsex med et one night stand eller en helt ny partner, men for de fleste begyndere kræver det god kommunikation. 

Du må ikke tro at analsex bare er noget der sker. Især ikke god analsex. Det gjorde det jo i virkeligheden heller ikke første gang du havde sex. Der skal skrues og justeres, testes grænser og præferencer. 

Bare rolig vi dækker alt du skal vide som begynder i guiden her, og ellers er du velkommen til at spørge i kommentarfeltet. Husk at analsex ikke bør være noget du gør kun for at gør for din partner, det skal være godt og føles rart for dig.

1) Advarsel: Uden smørelse og glidecreme duer helten ikke

Okay indrømmet, cheezy overskrift og dårligt forsøg på at lave en smart overskrift. Men ikke desto mindre er glidecreme tæt på at være det vigtigste element.  

Det er helt essentielt med glidecreme. Hvis det skal være en god oplevelse for begge parter, så skal der smørelse til. Lad vær med at spare på det, anus er ikke blød og elastisk og producerer ingen smørelse, som for eksempel kvindens skede eller en munden ved oralsex.

BONUS TIP:  For nogle kan det være en god ide at varme glidecremen lidt op. Det kan for nogle få musklerne til at slappe af og øge nydelsen omkring anus.

Køb Glidecreme til analsex her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *