Bedste Onaniprodukter til mænd

Onaniprodukter til mænd

Der findes så mange forskellige onaniprodukter til mænd og de ser alle forskellige ud og det kan mildest talt være en jungle at finde rundt i. 

Vi har derfor lavet denne liste, udelukkende med produkter som har vundet forskellige priser ved awardshows eller vundet kåret som testvindere hos anerkendte medier. På den måde kan du være sikker på at få et onaniprodukt som kan tilfredsstille den mest kresne pik.

Vi har her fundet nogle udvalgte testvindere i kategorien bedste onaniprodukter til mænd. 

Bedste onaniprodukter til mænd

Er du på jagt efter noget legetøj, der kan peppe onanioplevelsen op og lige gøre det hele lidt federe end højre hånd? Så læs med her.

Vi har nemlig gået igennem alle pris- og testvindende onaniprodukter til mænd hos Sinful og har samtidig læst alle brugernes mange anmeldelser. 

Her har vi fundet de 5 mest interessant onaniprodukter til mænd. 

Se alle testvindere her

Fleshlight Flight Pilot

Flight Pilot fra Fleshlight er det bedst sælgende sexlegetøj til mænd og har samtidig vundet prisen som årerts sexlegetøj til mænd ved AVN-Award.

Flight Pilot er udstyret med et stramt og transperant sleeve, som er fuldt med pirrende overraskelser. Det er muligt at skabe varcuum ved at skrue på låget, så er det altså tæt på umuligt at holde orgasmen tilbage i længere tid. 

Køb her // 349 DKK

Satisfyer Men Vibration Masturbator

Vibration Masturbator fra Satisfyer Men er en prisvindende vibrator anbefalet af porno legenden Ronno Siffredi. Som navnet antyder gør onanilegetøjet til mænd brug af vibrationer.

Den omslutter din penis i det silkebløde silikone og lader sig så navigere gennem 11 forskellige vibrationsmønstre, som sender dig i ekstrase med en følelse der nemmest kan beskrives som et blowjob. 

Køb her // 329 DKK

WaterWoman

Water Women er et engangs onaniprodukt til mænd. Du fylder blot Water Women med lunken vand og giver den en omgang af den medfølgende glidecreme. 

I hver pakke får du 5 stk Water Women. Den er desuden kåret til årets bedste onaniprodukt til mænd af Side6.

Køb her // 79,-

Tenga Spinner

Tenga Spinder er vinder af Red Dot Design Award og et utroligt spændende onaniprodukt til produkt. Den efterligner den fantastiske følelse af et godt handjob, da den er designet som en fjeder indvendigt for netop at efterligne denne bevægelse. 

På indersiden møder din penis et stimulerende hexa mønster, når du trænger ind i Spinneren. 

Køb her // 229,-

Tenga Flip Hole

Tenga Flip Hole giver en realistisk følelse af sex med en partner, men den kan faktisk også lidt mere end den. På indersiden er den udstyret med frække silikone mønstrer, som giver en utrolig intens stimulation.

Flip hole har fleksible sider, så den passer til alle. Du kan skabe tryk og vakuum omkring din penis, for ekstra intens oplevelse. 

Køb her // 538,-

Stadig ikke overbevist?

Vi har som sagt kun taget et udpluk af de mange pris- og testvindere med her. Hvis du stadig ikke har fundet en onaniprodukt til mænd du finder interessant, så tag et kig på alle de andre testvindere. 

Der findes nemlig rigtig mange af slagsen og måske du finder noget der passer dine lyster og fantasier bedre end vores udpluk. 

Se alle testvindere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *