Den Store Vibrator Guide

Drømmer du en gang imellem om at finde den helt perfekte sexpartner, en god og trofast ven, som altid er klar, når du er? En der både er tålmodig, sjov og udholdende, og en som altid kan give dig den perfekte orgasme, lige præcis hvor og hvornår du har lyst? Så er en af de mange skønne vibratorer helt sikkert den helt perfekte partner til dig og vi guider dig hele vejen i vores vibrator guide.  

Der findes mange forskellige vibratorer, og markedet bugner af mange sjove og farvestrålende varianter, som alle hver især lover at give dig det, du vil have. Nemlig en perfekt og intens orgasme hver eneste gang du leger med den.  

Men med så mange forskellige størrelser, farver og former der findes, kan det være svært at vælge, og det kan også være svært at finde frem til den helt rigtige. For hvad er det præcis en vibrator kan, og hvad skal den kunne gøre for at tilfredsstille dig. Så læs med i vores store vibrator guide, hvor vi hjælper dig med at finde frem til den der passer perfekt, til lige præcis dig og dine ønsker.

Se stort udvalg af vibrator her

Hvad er en vibrator? 

Alle vibratorer har det samme formål, nemlig at kunne stimulere og pirre dine sanser, med skønne og blide vibrationer. En vibrator er ofte det første stykke sexlegetøj, som de fleste køber, når de skal prøve lysterne af indenfor pirrende sexlegetøj.  

Vibratorerne findes i mange forskellige afskygninger, størrelser og farver. Både dem der er lydsvage og dem der er vandtætte, som du stille og roligt kan stå og nyde under bruseren. Men også dem der er store og farverige, samt dem du nemt og diskret kan gemme væk i håndtasken. Du kan også få helt små vibratorer, som er skabt til at vibrere i dine trusser, og som du kan bruge til et frækt og intens forspil til en fræk aften i byen med din partner.  

Dermed sagt findes der mange forskellige slags vibratorer, og der er derfor rig mulighed for at finde en passende vibrator, der passer til netop dit behov.  

Med i det store udvalg findes der også dildo vibratorer, som primært bruges til at stimulere din vagina. Fælles for de mange dildo vibratorer er, at du selv kan styre både tempo og vibrationer for at få en god og fræk orgasme.  

Ønsker du at finde et legetøj, som giver dig en indvendig stimulation, kan du bruge en G-punkts vibrator. G-punkts vibratorens krummede design gør det muligt for dig, at du nemt kan komme til at ramme dit G-punkt, så du får nogle ekstra gode og kraftfulde G-punkts orgasmer.  

Herunder kan du se de mest populære typer vibratorer.

Magic Wand

magic wand vibrator

Den magiske tryllestav eller magic wand, er oprindeligt udviklet som massageapperat til ømme muskler. Den er dog blevet populær som sexlegetøj, da den giver intens stimulering og kraftige og dybe orgasmer.

Den giver ydre stimering af klitoris, som er så intense og dybe at den ofte er garanti for hurtig orgasme. Denne type anbefales ofte til kvinder som har svært ved at opnå orgasme.

Se stort udvalg af Magic Wands her

Klitoris Stimulator

Klitoris stimulator også kendt som lufttryksvibrator, er noget af det mest prisvindende sex legetøj med god grund.

De giver en hel anden følelse end alle andre vibratorer, da de ikke vibrere, men derimod bruger lufttryk og lydbølger til at stimulere klitoris.

Det gør at klitoris ikke bliver overstimuleret, da “vibratoren” aldrig kommer i direkte kontakt.

Læs også: Klitoris stimulator – Her er de 5 bedste

Se stort udvalg af Klitoris Stimulator

G-punkts Vibrator

g-punkts vibrator

G-punkts vibratoren har alle det til fælles, at de for enden har en krum ende designet til at stimulere g-punktet.

Det hjælper dig med at opnå den sjældne, men ekstremt vanedannende g-punkts orgasme.

For mange vil det kræve en del øvelse at finde g-punktet, men med en g-punkts vibrator er du godt på vej!

Se også: Her er de 5 bedste g-punkts vibratorer

Se stort udvalg af G-punkts Vibrator

Rabbit Vibrator

rabbit vibrator

En rabbit vibrator er til dig, der gerne vil have et stykke legetøj, som både kan forkæle dit G-punkt og din klitoris på samme tid. Med en rabbit vibrator får du nemlig hele to ting, i en og samme vibrator. 

Vibratoren består både af en vibrator til indvendig stimulation i skeden, samt en vibrator til udvendig stimulation til din klitoris. De små ører kan vibrere, og derved stimulere din klitoris meget intenst, når du bruger vibratoren. 

Læs mere om rabbit vibrator her

Se stort udvalg af Rabbit Vibrators her

Bullet Vibrator

bullet vibrator

En bullet vibrator er en af de mest simple og mest kendte og sjove vibratorer indenfor sexlegetøj. Bullet vibratoren er nem at kende, da den har en simpel form, som til forveksling kan ligne et aflangt projektil. 

Den populære bullet vibrator er også et lille og smalt stykke sexlegetøj, som nemt kan gemmes væk i natbordet eller i håndtasken, hvis du skal ud af døren og gerne vil have det lidt sjovt.

Se stort udvalg af Bullet Vibratorer

Vibrator Æg

Vibrator Æg

De seneste år er vibrator ægget blevet et mere og mere populært sexlegetøj blandt mange kvinder. Modsat mange andre store og avancerede vibratorer, kan et lille vibratoræg, nemt bruges både i og udenfor hjemmets fire vægge.

De vibrerende æg er et sjovt stykke sexlegetøj, som du både kan bruge med og uden den lille fjernbetjening som hører til. 

Se stort udvalg af Vibrator Æg

App Styret

App Styret Vibrator

Den app styrede vibrator er det absolut nyeste hvad angår vibratorer. De kan nemlig som navnet antyder styres via en app på telefonen, som udover almindelig styring også ofte indeholder sjove spil og langdistance styring.

De fås i alle typer vi tidligere har nævnt lige fra klitoris stimulatoren til g-punkts vibratoren.

Et sjovt stykke legetøj til både dig og din partner.

Se stort udvalg af app styrede vibratorer

Hvor stor skal din vibrator være? 

Størrelsen på din vibrator er egentlig ikke så vigtig. Det vigtigste er, at din vibrator kan give dig den nydelse du længes efter. Så længe den fint kan gemmes væk i natbordsskuffen, er størrelsen egentlig ret ligegyldig, når det kommer til stykket. 

Det kan også godt være, at du hellere vil have en lille vibrator, som du nemt kan bruge, når du er ude. I sådan et tilfælde kan du vælge en lille og diskret klitorisvibrator, som du nemt kan have med i tasken, og bruge lige når du har lyst. 

Uanset hvilken en af de mange vibratorer du ender med at vælge, er størrelsen ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at din vibrator er en, der kan tænde og pirre dig på den måde, som du gerne vil have det. Det skal også være en, du føler dig tilpas ved at bruge, så husk derfor på, at det altid er bedre at købe en vibrator der er for lille, end en vibrator der er for stor.  

Find en som passer til dit behov 

Vibratorer kan bruges på mange forskellige måder, og det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, når du bruger den. Du kan selv bruge din vibrator, eller du kan bruge den sammen med din partner, det er helt op til dig, og hvad du bedst kan lide og har det bedst med.  

Er I et par som godt kan lide par lege, findes der en masse forskellige vibratorer, som I både kan bruges hjemme i dobbeltsengen, men også vibratorer som kan gøre en tur i supermarkedet, biografen eller en aften i byen til et langt og pirrende forspil. 

Udvalget er mange, og det handler derfor mest om at finde frem til, hvilken en der tænder dine lyster, og hvilken en der føles dejligt at bruge. Det kan være en bullet vibrator, en klitoris vibrator, en rabbitvibrator eller små pirrende vibrator æg, som bliver styret ved hjælp af en fjernbetjening.  

Find en vibrator som matcher dig og alle dine drømme 

Der findes mange forskellige varianter af vibratorer, men det vigtigste er dog, at finde en som passer til dig. Det kan være, at du bedst kan lide en stor og fyldig vibrator, en klassisk vibrator eller en af de helt små minivibratorer, som du nemt kan gemme væk i din håndtaske.  

Det vigtigste er selvfølgelig, at du kan nyde at bruge din vibrator, uanset om den er stor eller om det er lille vibrator. 

Skal jeg vælge en i hård plastik eller en i silikone? 

De mest almindelige vibratorer er dem der er lavet i jelly, altså blødt gummi. Men du kan også vælge en vibrator i hård plastik eller en vibrator i en naturtro silikone. Hvilket et materiale du vælger, er helt op til dig, og hvad det er du bedst kan lide.  

Lækre designs som matcher enhver kvinde 

Der findes som sagt mange forskellige slags vibratorer, og dermed også mange forskellige designs. Det kan være en vibrator, som ligner en læbestift, en lille diamant, et hjerte eller en patron.  

De mange forskellige varianter og forskellige designs gør det muligt for dig at bruge din vibrator alle steder. Og uanset hvor du befinder dig, vil de lækre vibratorer stimulere dig og dine sanser på helt nye måder, som du ikke er vant til.  

Vælger du en hjerteformet vibrator eller en som er formet som en smuk diamant, vil du opleve en helt ny form for stimulering af dine sanser, som både er sjov, fræk og udfordrende, både for dig og din partner. 

Designet på din vibrator kan være med til at give dig en forstærket nydelse, og samtidigt gøre det endnu sjovere og frækt at bruge din vibrator.  

Se stort udvalg af vibrator her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *