G-Punkts Vibrator

g-punkts vibrator

Rigtig mange kvinder vil gøre meget for at få en god orgasme, og til det kan en af de mange G-punkts vibratorer sagtens hjælpe til med. En G-punkts vibrator kan stimulere dig, så du oplever nogle store og meget intense orgasmer, der ikke kan sammenlignes med mange andre orgasmer.  

Kvinders G-punkt bliver ofte nævnt i forbindelse med kvinders orgasme, og hvor stimuleringen af kvindes G-punkt, kan udmunde sig i en helt fantastiske orgasme. 

Se stort udvalg af g-punkts vibratorer

Hvad er en G-punkts vibrator?

En G-punkts vibrator er specielt designet, til at kunne stimulere et helt særligt sted inde i din vagina, som kaldes for dit G-punkt. Det specielle ved denne G-punkts vibrator er, at den er designet med en krumning, der gør det muligt at ramme præcist dette punkt. 

Nogle vibratorer har en større krumning end andre, da det særlige G-punkt sidder forskelligt fra kvinde til kvinde. Overvejer du derfor at prøve en G-punkts vibrator, er der derfor ikke andet for, end at prøve dig lidt frem i de forskellige modeller, og dermed finde en der passer til dig og din krop.

Her er de 5 bedste

Vi har lavet din research for dig og har her fundet 5 bud på de bedste g-punkts vibratorer. Det er en blanding af prisvindere og testvindere kåret af store medier og folk i branchen, samt brugernes samlede vurdering.

Find The Spot

Find the spot er til begynderen, der er nysgerrig på den sagnomspundne g-punkts orgasme. Det indeholder alt du har brug for, for at komme godt i gang. 

Sættet kommer i en flot æske og indeholde 2 forksellige g-punkts vibratorer, en intim massageolie og en glidecreme. Men vigtigst af alt indeholder boksen også en rigtig fin og inspirerende guide, der beskriver hele rejsen fra A-Z.

Kan købes her

Velve Gaia Luksus

Velve Gaia er en luksus vibrator, som er designet helt specielt til at ramme det famøse g-punkt. G-punkts vibratoren er designet i et eksklusivt og feminint look, med bløde kurver inspireret af kvindekroppen.

Den toplækre vibrator har intet mindre end 10 vibrationsmønstre, så der er mulighed for masser af variation. Men den gemmer også på en funktion, som gør den helt unik. Det er nemlig muligt med et tryk på en knap, at aktivere den unikke varmefunktion. Den varmer skaftet op til kropstemperatur på 37-39 grader, som giver en fantastisk realistisk følelse. 

Kan købes her

LELO Elise 2 G-punkts vibrator

Man kommer ikke uden om LELO, når der skal anbefales sexlegetøj til kvinder. G-punkts vibratoren er ingen undtagelse. Elise 2 er testvinder i side6’s blindtest, hvor den scorede topkarakterer med overskriften “Perfekt form og følelse”.

G-punkts vibratoren giver en fast og fyldig stimulering, med let krumning for at ramme g-punktet. Der sidder 2 motorer i Elise 2, som helt lydløst kan vibrere på forskellige niveauer og giver intens og kraftig stimulering.

Kan købes her

We-Vibe Sync

We-Vibe Sync er en rimelig vild app- og fjerbetjent styret vibrator, som er oplagt til par, men også soli leg. G-punkts vibratoren har vundet flere priser, blandt andet “Couples Sex Toy of the Year” ved XBIZ Award. 

Det smarte design (Som iøvrigt kan tilpasses din krop) gør at både klitoris og g-punkt stimuleres samtidig. Er du sammen med en partner, er der også “plads” til at hans penis kan stimuleres af vibrationerne samtidig. 

Kan købes her

Womanizer Duo

Skal du være sikker på orgasme? Så skal du tage et kig på Womanizer Duo. Her får du nemmelig kombinationen af de 2 mest effektive stykker sexlegetøj til kvinder, klitoris stimulatoren og g-punkts vibratoren i en. Den har desuden vundet flere priser, som årets sexlegetøj.  

Womanizer Duo sender pulserende trykbølger mod klitoris, mens det krumme skaft sender vibrationer mod dit g-punkt. 

Kan købes her

Hvor sidder en kvindes G-punkt?

Alle snakker om det magiske G- punkt, men hvad er G-punktet og hvor sidder det henne? G-punktet er et særligt sted i kvindens skede, som siges at være et sted der er særligt følsomt ved berøring.

G-punktet er en af kvindens erogene zoner på kroppen, som sidder på skedens væg, ud mod maven, omkring 3-5 cm fra indgangen til skeden, og føles som en lille glat pude. Det er dog ikke alle kvinder der mærker deres G-punkt, mens andre kvinder får en dejlig og intens følelse når G-punktet berøres. 

Nogle kvinder oplever også orgasmer når området stimuleres. Det er dog ikke alle som finder deres G-punkt, og derfor oplever følelsen af den dejlige berøring som udmunder sig i en orgasme.

Hvordan finder jeg mit G-punkt?

Det kan være svært at finde dit G-punkt, men med lidt øvelse kan det godt lade sig gøre. Man kan for eksempel bruge den ene finger, som man bøjer lidt fremad inde i skeden, og på den måde ramme det meget omtalte G-punkt. 

Området omkring dit G-punkt er lækkert at røre ved med en finger. Alligevel er det ingen sammenligning, når det handler om hvad en G-punktsvibrator kan gøre. En G-punkts vibrator kan pirre dig ved nogle intense og dybe vibrationer, som du kan mærke i hele dit underliv. 

En af de helt klare fordele ved at bruge en G-punkts vibrator er, at den er nem at målrette til at finde dit G-punkt. En G-punkts vibrator er designet til at ramme dit G-punkt, og dermed give dig den bedste G-punkt orgasme.

Du kan tage din G-punkts vibrator med på rejsen eller med i bad

Uanset hvor du befinder dig, om det er derhjemme eller på rejsen, skal du altid have mulighed for at give dig selv en ekstra god behandling. Der er derfor altid en god grund til at tage din G-punkts vibrator med i kufferten. Den fylder heller ikke så meget og gemmer du den godt er der ingen der opdager at du har gemt din frække ven i kufferten. 

Se stort udvalg af g-punkts vibratorer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *