Klitoris Stimulator

klitoris stimulator

De fleste kvinder får en orgasme ved at stimulere deres klitoris, og derfor er en klitoris stimulator også en af de mest populære vibratorer, når det handler om sexlegetøj til kvinder. 

Når det så er sagt, er en klitoris stimulator ikke en vibrator, du bør se som et sexlegetøj, som kun er for nybegyndere. Tværtimod, har de fleste par og single kvinder, en utrolig stor glæde ved at bruge den lille vibrator, uanset om du eller I, er nybegyndere eller ej. 

En kvindes klitoris er den eneste del på hendes krop, der udelukkende er skabt til seksuel nydelse. Klitorisen sidder alleryderst på kvindens kønsdele, og reagerer derfor hurtigt på stimulation med fingrene, med partnerens tunge eller med en klitoris stimulator. 

Se stort udvalg af klitoris stimulatorer

Hvad er en klitoris stimulator?

En klitoris stimulator er ofte mindre end mange andre vibratorer, særligt de vibratorer der skal føres ind i din vagina. Modsat de lidt større vibratorer, kan du derfor meget nemt placere den, lige der hvor det føles allerbedst. 

Det, som er helt unikt ved en klitoris stimulator, er at de faktisk ikke vibrere. De bruger innovativ lufttryk og lydbølge teknologi, som stimulere klitoris helt uden berøring. Det giver en meget intens følelse, uden at man overstimulere klitoris.  

En klitoris orgasme kan have stor variation, og kan særligt variere afhængig af hvor lang tid du stimulerer din klitoris. En klitoris stimulator fås i mange forskellige farver og former, som udover at være fræk og pirrende, også gør det sjovt at bruge, både for dig og for din partner. 

Her er de 5 bedste

Vi har været på en virtuel shopping tur og lavet alt research arbejdet for dig. Vi anbefaler her de 5 bedste klitoris stimulatorer, baseret på brugernes anmeldelser, prisvindere og eksperters anbefalinger.

Womanizer Premium

Womanizer Premium er den bedste klitoris stimulator, hvis du spørger brugerne. Womanizer er for dem der kender deres mærker i sexlegetøj fra absolut øverste hylde. 

Denne klitoris stimulator forkæler dig med Womanizers patenterede airpleasure technology, som stimulerer klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger. 

Den har 12 forskellige intensiteter, som du enten manuelt kan shuffle igennem. Men du kan også lade dig overraske og lade Womanizers autopilot funktion tage dig med på en vidunderlig rejse gennem alle 12 programmer.

Smart silence funktionen gør at den er næsten lydløs. 

Womanizer Premium kan købes her

Satisfyer Pro 2

Sa

Satisfyer pro 2 next gereration ligger som bestseller de fleste steder i kategorien sexlegetøj til kvinder. Brugernes anmeldelser er stort set top karakterer over hele linjen og så er det klart den billigste klitoris stimulator i vores anbefalinger.

Satisfyer Pro 2 giver orgasmer udover det sædvanlige med de intense pulserende svingninger, som kan tilpasses 11 forskellige hastigheder.

Derudover har flere store medier som Glamour, Elle, Cosmopilitan og Womans health. Alle haft fat i dette stykke utrolig populære legetøj til en gennemgang.

Satisfyer Pro 2 kan købes her

Satisfyer Curvy 3+

Satisfyer Curvy 3+

Vi har her endnu et produkt fra Satisfyer, nemlig Curvy 3+. Denne klitoris stimulator kan blandt andet styres via den prisvindende app, som gør det ekstra pirrende både ved sololeg eller med en partner.

Det er muligt med appen, at lade din partner styre vibrationerne online fra den anden side af kloden eller du kan også sætte den op til at køre i takt med din ynglingsmusik hvis du skal hygge alene.

Curvy 3+ har masser af mulighed for variation med 11 pulseringsmønstre og 10 forskellige vibrationsniveauer.  

Satisfyer Pro 2 kan købes her

LELO Sona Cruise 2

LELO Sona Cruise 2 er et eksklusivt og super luksuriøst stykke legetøj i lækker blød silikone og frækt feminint design.

Stimulatoren kommer med 12 fantastiske pulseringsmønstre, som kan varieres med de 8 forskellige styrker af lydbølger. 

Sona Cruise 2 klitoris stimulator har fået topkarakterer i alle kategorier både materiale, kvalitet, stimulering og orgasme garanti fra brugerne.

LELO Sona Cruise 2 kan købes her

Irresistible Kissable

Irresistible Kissable

Irresistible Kissable er en testvindende klitoris stimulator. Den kommer med unik air wave technology, som forkæler din klitoris helt uden berøring.

Den er lavet i silkeblød silicone og det ergonomiske design giver en lækker oplevelse, som kan nydes igen og igen. 

Gå på opdagelse i de 11 forskellige niveauer og lad orgasmerne flyde. 

Irresistible Kissable kan købes her

Hvorfor er en klitoris stimulator et fantastisk stykke sexlegetøj?

For mange kvinder er den nemmeste måde at opnå en orgasme på, ved at stimulere deres klitoris. Og derfor er en klitoris stimulator, og et af de mest almindelige og mest brugte vibratorer, indenfor sexlegetøj, som er mest beregnet til kvinder. 

Klitoris er det eneste sted på kvindekroppen, som udelukkende er skabt til seksuel nydelse. Når du stimulerer din klitoris, enten med din partners tunge eller med en klitoris vibrator, kan du opnå en skøn klitoris orgasme.

En klitoris stimulator behøver ikke kun at være til dig selv

Mange kvinder tænker ofte at en klitoris stimulator kun er tiltænkt singler, men rent faktisk er en den, et foretrukken stykke legetøj, som ofte også bruges af mange par. Den kan nemlig bruges som et pirrende stykke legetøj under forspillet, for at komme i den helt rigtige stemning. 

Den kan også bruges til at kontrollere, og mange sexlege og frække fantasier er lege, hvor kontrollen bruges som et frækt og pirrende redskab. Overlad derfor trygt din vibrator til din partner, og lad ham overraske dig med de mest frække og pirrende vibrationer under jeres sexlege.

Klitoris stimulator i frække farver

Som sagt findes der rigtig mange forskellige klitoris stimulatorer, og derfor findes de også i mange forskellige farver, former og størrelser.  

Vil du gerne have en flot og spændende klitoris stimulator i en fræk farve, kan du vælge en af de flotte vibratorer i pink eller lilla. Eller vil du hellere have en klitoris stimulator, i et klassisk design og mere neutral farve, kan du vælge en af de mange varianter i neutrale farver. 

Det vigtigste ved dit valg af klitoris stimulator, er dog hvordan din nye vibrator kan give dig den stimulation af din klitoris som du ønsker, og dermed give dig de orgasmer som du længes efter. 

Se stort udvalg af klitoris stimulatorer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *