Rabbit vibrator

Bedste rabbit vibrator

Der findes mange forskellige rabbit vibratorer, også i mange forskellige farver, størrelser og udformninger, som kan gøre alt muligt forskelligt. Er det første gang du er på udkig efter en rabbit vibrator, kan det derfor godt virke meget uoverskueligt at finde frem til den der er bedst for dig. 

Hvad er en rabbit vibrator?

En rabbit vibrator er til dig, der gerne vil have et stykker legetøj, som både kan forkæle dit G-punkt og din klitoris på samme tid. Med en rabbit vibrator får du nemlig hele to ting, i en og samme vibrator. 

Vibratoren består både af en vibrator til indvendig stimulation i skeden, samt en vibrator til udvendig stimulation til din klitoris. De små ører kan vibrere, og derved stimulere din klitoris meget intens, når du bruger vibratoren. 

Der findes mange forskellige slags rabbit vibratorer, og derfor også mange forskellige farver, former og indstillinger som enten vrikker, roterer eller som kan skifte i intensiteten. 

Se stort ud valg her

Her er de 5 bedste rabbit vibrators

Vi har været på en virtuel shoppingtur for dig. Vi har herunder lavet en samling af de 5 bedste rabbit vibratorer baseret på brugernes og eksperternes testvindere og prisvindere.

Sinful Rabbit Vibrator – Testvinder

Sinful Rabbit Vibrator er kåret, som bedste “Rabbit Vibrator” af Ekstrabladet. Det er en kraftfuld og fyldig vibrator, som er ideel til dig, der ønsker ekstra pirrende stimulering. 

På ydersiden sidder de frække kaninører, som med 6 forskellige kraftfulde vibrationsmønstre forkæler din klitoris. Indvendigt består den af 3 rækker roterende perler, som samtidig masserer skeden via de 6 forskellige rotationsprogrammer.  

Køb her // 349,-

Satisfyer Vibes Magic Bunny – Prisvinder

Vibes Magic Bunny fra Satisfyer er blevet rost til skyerne af eksperterne for det lækre og effektive design. Den er har vundet flere priser for bedste design flere år i streg ved blandt andet German Design Award og Good Design Award.,

Rabbit vibratoren består af to kraftige vibratorer, som sender stimulering ud i det fleksible skaft. Det sørger for kærlig stimulering af dine erogene zoner, og du styrer selv intensiteten ved at vælge mellem de 12 forskellige lydløse niveauer.

Køb her // 299,-

Je Joue FiFi – TESTVINDER

Je Joue FiFi er en flot classy vibrator, som er en smule mindre end normalt. Men den har tilgengæld masser af power af er mindst ligeså effektiv, som alle andre. Der er ingen tvivl om at FiFi er designet med målet om at skabe den perfekte oplevelse hvor kvalitet og design går op i højere enhed. 

Den er af Ekstrabladet blevet kåret, som Danmarks Bedste Rabbit Vibrator. 

Køb her // 889,-

Fun Factory Lady Bi – Prisvinder

Lady Bi er en prisvindende rabbit vibrator fra tyske Fun Factory, som er kendt for deres lækre produktdesign og høje kvalitet. Hvis du leder efter en stilfuld vibrator med masser af power er Lady Bi det helt rigtige valg.

Rabbit vibratoren kommer med to separate motorer, en for klitoris delen og en for for skaftet. Det giver rig mulighed for at eksperimentere med forskellige vibrationsmønstre og intensiteter. Samtidig er den lavet i lækker silkeblød silikone, som forkæler ved berøring med huden. 

Køb her 879,-

INMI Shegasm Supreme – Prisvinder

INVI Shegasm Supreme er en 3-i-1 rabbitvibrator, som giver rig mulighed for at eksperimentere. Den har vundet prisen, som mest innovative produkt ved AVN Award. 

Men hvorfor er den så fantastisk? Udover de 10 forskellige pirrende vibrationsmønstre i det lange skaft og klitoris delen. Så er Shegasm også udstyret med en klitoris stimulator i den anden ende, hvor du kan nyde de 7 forskellige intensiteter. 

Køb her // 899,-

Sådan fungerer din rabbit vibrator

Selvom der findes mange forskellige rabbit vibratorer, har de alle det samme formål. Nemlig at kunne give dig en skøn blandet orgasme, ved både at stimulere din klitoris og G-punkt på samme tid. 

Mange kvinder oplever en stor nydelse og ofte også orgasme, ved at stimulere enten klitoris eller deres G-punkt. Her er en rabbit vibrator særlig god, fordi den stimulerer begge områder på samme tid, og for mange betyder det, mere fantastiske, intense og nydelsesfulde orgasmer.

En vibrator med roterende skaft og kugler

En rabbit vibrator er særlig kendt for at stimulere din klitoris og sit G-punkt på samme tid. For at stimulere dit G-punkt, skal skaftet på vibratoren have en kurve, som rammer dit G-punkt på den helt rigtige måde. 

Klitoris er for rigtig mange kvinder, nøglen til en god orgasme, og derfor er kombinationen af den blide stimulation og de skønne vibrationer indvendig, med en rabbit vibrator, grunden til at mange oplever en fantastisk og intens nydelse når de bruger den. 

I 1980érne blev de første roterende rabbit vibratorer introduceret, til store nydelse for mange kvinder, og siden er de bare blevet mere og mere populære. 

Det i rabbit vibratoren der er med til at gøre nydelsen og stimuleringen endnu mere intens, er de roterende kugler, som findes i mange af de forskellige rabbit vibratorer. De roterende kugler eller perler, som findes i vibratorens rod, er med til at give dig helt speciel nydelse, hele vejen fra spidsen af vibratoren og helt ned til roden – hvilket kan kulminere i den perfekte og mest intense orgasme. 

Størrelsen og materiale

Der kan være stor forskel på hvordan kvinder oplever størrelsen på deres vibratorer. Nogle tænder på en stor og tyk en, mens andre hellere foretrækker en lidt mindre. Heldigvis findes der mange forskellige bud pg mange forskellige størrelser, som du enten lidt diskret kan gemme væk i natbordet, eller som du fint kan gemme væk i håndtasken.

Med en rabbit vibrator er det ikke størrelsen det kommer an på, men nærmere hvordan du bruger din den, og hvordan du nyder den stimulation den giver dig. Og er du nybegynder, så vil en rabbit vibrator som hverken er for tyk eller for lang, formentlig være et godt valg for dig. 

Se stort ud valg her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *