Viser alle 17 resultater

Blowjob maskine

Er du nysgerrig på mulighederne for, at kunne få et blowjob, når du vil? Eller er du bare vild med et godt job blowjob? Så er en blowjob maskine det helt rigtige valg for dig.

399.00 kr.
Tilbud
1,214.00 kr.
649.00 kr.
Tilbud
1,049.00 kr.

Blowjob Maskine

Blowjob Power Pump

1,049.00 kr.
699.00 kr.

Blowjob Maskine

Vibrating Glans Sucker

549.00 kr.

Blowjob Maskine

Masturbator “Aero”

799.00 kr.

Blowjob Maskine

Air Tech Squeeze

359.00 kr.

Blowjob Maskine

Flip Orb Strong

799.00 kr.

For mange mænd er det, at få et blowjob en af de bedste seksuelle oplevelser. Mange mænd foretrækker endda et godt blowjob over både almindeligt samleje og analsex. 

Men selvom du skulle være så heldig, at have en kæreste, kone eller sexpartner, så er det bare ikke alle der nyder at give et blowjob, eller ønsker at give sådan et særlig tit. Det er her, en god blowjob maskine kommer i spil. 

Du sidder måske og tænker, at de ligner en pockey pussy, fleshlight eller i det alle andre onaniprodukter til mænd. Det kan du også have ret i, men en blowjob maskine er designet helt specielt til, at give dig følelsen af rigtig oralsex. Nogle er virkelig avancerede, så de kan synkroniseres med diverse apps, mens andre er designet således, at de har en realistisk tunge og læber – Fælles er at de giver dig følelsen af, at få et rigtigt blowjob.

Hvilken blowjob maskine føles mest realistisk?

Hvis du overvejer at investere i en blowjob maskine, så ønsker du sikkert, at vide hvilken der er bedst og føles mest realistisk. Og det er svært, at give et rigtigt eller forkert svar på. Det kommer nemlig i høj grad an på dit budget og dine præferencer. Kan du godt lide, at det kilder lidt og at glansen bliver pirret, eller er du mere til en omgang “deep throat”. Samtidig hænger pris og kvalitet også ofte sammen. Vi har dog udvalgt de bedste og mest realistiske blowjob maskiner, så der er noget til enhver smag. 

Selvom vi siger, at en blowjob maskine er designet med det ene formål, at give følelsen af et realistisk blowjob, så er det ikke en ultimativ konklusion. For mange andre onaniprodukter til mænd, kan godt give den samme følelse. For eksempel kan man til mange Fleshlight produkter købe forskellige sleeves, der giver samme følelse, som en god blowjob maskine. 

Billig blowjob maskine

Hvis du ikke lige er klar til at smide pengene til en Fleshlight eller måske en Autoblow, så betyder det heldigvis ikke, at du ikke kan få følelsen af et rigtig blowjob. Der findes nemlig masser af gode blowjob maskiner til rimelige penge, som stadig gør et godt stykke “arbejde” og følelses, som den rigtigt blowjob.

Billigt sexlegetøj er ikke lige så holdbart og har ofte ikke samme luksus følelse, som de lidt dyrerer alternativer. Men hvis man passer på dem, og sørger for at rengøre dem ordentligt efter brug, kan man sagtens få masser af glæde ud af en billig blowjob maskine.

Kan en blowjob maskine blive for billig?

Nu har vi netop sagt, at man sagtens kan få en god billig blowjob maskine. Men, vi er nød til at slå fast, at selvom en billig blowjob maskine sagtens kan findes, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. 

Ja, en blowjob maskine kan blive for billig! Hvis du virkelig køber noget af det allerbilligste, skal du først og fremmest være heldig, hvis det overhovedet føles, som et rigtigt blowjob. Derudover vil materialet også ofte være, så billigt produceret, at der kan være “skarpe” kanter, som bare ikke føles lækkert. Vi anbefaler naturligvis ingen af de aller billigste alternativer her på siden, men de findes.

Er de pengene værd?

Er en blowjob maskine det rigtige for dig? Det afhænger i høj grad af om hvor meget du elsker blowjobs, og hvor meget erfaring du har med sexlegetøj. Hvis du aldrig nogensinde har prøvet et sexlegetøj til mænd før, så kan en blowjob maskine, måske være for intens for dig. I så fald kan et billigere alternativ, måske være en bedre start på eventyret for dig. 

Du skal også huske på perspektivet. Det er klart uanset hvad, så bliver det aldrig et rigtigt blowjob, men du kan komme ret tæt på med en god blowjob maskine. Hvis du for eksempel køber en blowjob maskine med motor, så klarer den jo “arbejdet” for dig, men det vil være mekanisk og den kommer aldrig til at føle dig og skrue på tempoet med mindre du selv gør det.  Den vil til gengæld gøre præcis det den er designet til og give dig en fantastisk blowjob følelse.

Hvis du er er i tvivl, så kan du altid prøve at købe en blowjob maskine med forskellige indstillinger. Så kan du skræddersy oplevelsen præcis, som du kan lide det – hvilket jo også kan noget. For når alt kommer til alt, så er det jo individuelt hvad du kan lide og hvad du ikke kan, præcis som et rigtigt blowjob. Jo flere muligheder din blowjob maskine har, jo større er chancen for, at det er det rigtige match.

Men hvad nu hvis nogen finder den?

Alle der ejer sexlegetøj må leve med risikoen for at nogen finder det, og at der opstår en akavet situation. Heldigvis, ser en blowjob maskine ofte ret diskret ud, så man ser ikke så freaky ud, skulle uheldet være ude. 

Men du bør nok gemme dem lidt væk alligevel, for man er ikke i tvivl om, at det er sexlegetøj. Så hvis du har roomies eller en kæreste, bør du nok gemme den lidt væk i tøjskabet eller under sengen. Du skal dog ikke være nervøs for, at blive opdaget under levering, da vi naturligvis går ind for diskret levering. 

Skulle “uheldet” være ude og nogle finder din blowjob maskine, så fuck dem! Du skal ikke blive for flov, det bliver nemlig (heldigvis) mere og mere normalt, at mænd også har sexlegetøj. 

Hvordan rengører jeg min blowjob maskine?

De fleste blowjob maskiner består af 2 dele. Selve maskine og et sleeve. Hvis det er tilfældet er, det ofte det medfølgende sleeve, som har brug for mest rengøring. Det er heldigvis ofte det, som er designet til at blive mest beskidt og dermed og nemmest at rengøre. 

Sørg for at rengøre din sleeve med det samme efter brug. Hvis du er heldig kan den vendes med vrangen ud. Jo længere tid du venter, jo sværere bliver den at rengøre. Skyl den med lunkent vand og brug et middel specielt designet til at rengøre sexlegetøj. 

Noget af det vigtigste er at tørre det ordentligt. Du kan for eksempel bruge en mikrofiberklud, som suger alt vandet, eller efterlade det på vrangsiden natten over. Hvis det ikke får lov at tørre ordentligt, risikerer du at der dannes mug i den blowjob maskine, hvilket nok ikke er noget de fleste vil stikke deres penis ind i. 

Afrunding

Blowjob maskiner er en underkategori af sexlegetøj til mænd, som har fået rigtig meget opmærksomhed på det seneste. Men hvorfor? Netop fordi teknologien er nået så langt, at rigtig mange modeller, virkelig giver følelsen af et rigtigt og realistisk blowjob, som både føles intenst og giver udløsning.,

Hvis du har erfaring med sexlegetøj, jamen så er blowjob maskiner et rigtig godt sted, at fortsætte din rejse.

Så hvad venter du på?